Werkwijze + Tarieven

Het eerste bezoek:
Bij een 1e bezoek zal ik proberen een totaalbeeld van u te krijgen door vragen te stellen over uw leefwijze (eten, slapen, drinken, werken, sporten, ontspannen) en te onderzoeken wat uw mogelijke lichamelijk beperkingen zijn.

De Shiatsu behandeling:
Ik zal met de verschillende technieken de blokkades in de energiebanen proberen te herstellen, zodat het vrij stromen van de energie weer mogelijk wordt. Ik vind het belangrijk dat er na 3 behandelingen reeds een verandering/verbetering is opgetreden.

De reactie op de behandeling zal bij iedereen verschillend zijn. Drink na de behandeling voldoende water om de afvalstoffen, die vrijkomen door ontspanning van het lichaam, uit te kunnen scheiden.

Kosten en vergoeding:
De behandeling kost €70,- en deze duurt in totaal 1 uur.
Er is een pin betaling mogelijk en de factuur krijgt u gelijk mee.

Ik ben aangesloten bij de LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en sta ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (www.rbcz.nu). 
Ook ben ik aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie voor therapeuten. Hiermee voldoe ik aan de eis van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). 
Meer hierover kun je lezen op de website van de LVNT (www.lvnt.nl/klachten).
Massagetherapie wordt bij een aanvullende verzekering door een groot aantal verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.
Kijk hiervoor op www.lvnt.nl  of vraag je zorgverzekeraar.

De afspraak:
Indien u voor een afspraak verhinderd bent, dient u dit 24 uur vóór de afspraak te melden.

Ik probeer u natuurlijk zo goed mogelijk op weg te helpen met uw herstel. Mocht u toch een klacht over de behandeling hebben, dan vind u via deze link naar de LVNT meer informatie

Klachten die ik oa. behandel