Klantervaringen

De behandelingen bij Praktijk Balance zijn echt maatwerk. Hettie luistert naar je klachten en past de behandeling hier op aan. Je voelt je op je gemak en serieus genomen. Wat ik als erg prettig ervaar is dat Hettie altijd op zoek is naar vernieuwing en zich verdiept in je klachten. Samen met je meedenkt en naar het totale plaatje kijkt. Ze laat je bewust worden van wat je lichaam je wil vertellen. Soms kijk ik er echt naar uit dat ik weer een behandeling heb, het geeft me een soort van zelfvertrouwen nadien. Het helpt me zo om weer “goed” in mijn vel te zitten. Fijn is dat Hettie altijd snel beschikbaar is, dit is niet vanzelfsprekend maar vind ik echt een pluspunt.

Petra


Ik voel me goed in balans door de behandelingen van Praktijk Balance.
Meerdere jaren bezoek ik Praktijk Balance, soms voor klachten maar vaak om te voorkomen dat er klachten ontstaan. Door de verschillende manieren van behandelen weet ik hoe het met mijn energiehuishouding is en waar en waardoor er tekorten zitten in mijn energie.
Op een prettige manier word ik gecoacht in de bewustwording van wat mijn lichaam nu eigenlijk van mij vraagt. Ik ben iemand die meer vanuit het hoofd leeft dan vanuit het lichaam. Als ik pijn heb door bijv. een overbelasting dan wordt dit verholpen door Praktijk Balance en door de uitleg en de coachende gesprekken ben ik me gelijk bewust van waarom ik de pijn heb, dus voor de toekomst kan ik daar wat mee. Door mijn bezoeken aan Praktijk Balance zijn mijn bezoeken aan de huisarts en andere therapeuten fors afgenomen en ben ik mijn lichaam veel beter gaan kennen en kan ik er beter naar luisteren.
Wat tevens prettig is, is dat ik vaak op korte termijn een afspraak kan maken, dus wanneer ik een klacht heb hoef ik er niet lang mee te lopen. De facturen van Praktijk Balance krijg ik deels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, ik heb het er graag voor over.
Kortom. Hettie, ik hoop dat je nog jaren doorgaat met je heilzame werk.


Mirjam


Voor mij is Hettie de beste !!!!!
Oordeelloos en integer laat ze je (je?) verhaal vertellen Ze luistert tussen de woorden door wat je eigenlijk wilt zeggen.
Haar wijsheid, kennis en intuïtie maken dat ze de juiste vragen stelt en de vinger op de meest pijnlijke plek legt (de plek die zo graag verborgen wil blijven) .
Met haar massage technieken helpt ze het lichaam om oude vastgezette emoties en overtuigingen los te laten en het nieuwe te integreren.
In mijn persoonlijke ontwikkeling kan ik een hoop zelf, maar soms heb ik hulp nodig, en dan ga ik naar Hettie.
Praktijk Balance? Hettie krijgt van mij een dikke 10 en een stevige knuffel.


Clare


Waarom bezoek ik “Balance”?
Ervaar en voel dat begrepen wordt wat ik ervaar en waarin ik gesteund zou willen worden. Het geeft rust en vertrouwen dat er ook voor iets onherroepelijks een manier is om mee te leven en aandacht aan te besteden. Het is voor mij een natuurlijke manier van omgaan met pijn en de gevolgen daarvan. Onmacht wordt zo een stukje beheersing. Dat brengt balance in mijn gevoel. Dank je.


Tiny


Het is een praktijk zonder poespas. Je voelt je er snel op je gemak. Je kunt er goed je verhaal kwijt.

Joke